Notícies de Almàssera

Després de fer públic els quatre primers noms de la seua llista, la CUP d'Almàssera dóna a conèixer la participació de dos persones de referència de l’esquerra compromesa i independentista al País Valencià, Guillem Agulló i Toni Infante, que tancaran la llista d'aquesta organització a les municipals del 24 de maig.

Mitjançant un procés assembleari i participatiu la CUP d’Almàssera ha acordat la composició de la seva llista electoral. Jesús Frare García, Carme Godino Megía, Xavi Pérez Pérez i Rocio Godino Megía ocupen els primers quatre llocs de la llista.

Aquestes quatre veïnes i veïns d'Almàssera es caracteritzen  per la seva implicació dins els moviments socials  tant a nivell de la localitat com a nivell comarcal, com els moviments veïnals, animalista, feminista, antripatriarcal, de defensa de la terra i a favor dels col·lectius més desfavorits.

Minutatge de la sessió (minuts i segons).
Punts de l´ordre del dia:
El canvi d'una normativa per afavorir a una empresa.
CUP Almàssera dóna el seu suport a Per l'Horta en la campanya contra el PGOU de València.
Minutatge dels punts de l´ordre del dia de la sessió plenària (minuts i segons):
(...) No tenim altra que prioritzar la ciutadania, que fer front al règim dels mercats i del deute com s’ha fet en moltes altres ocasions, generant alternatives i forçant desenes de condonacions. Les quitances no són concessions, són reversions de la disbauxa especulativa que unfla bombolles i després les fa esclatar. Tenim dret a no acceptar les condicions que venen imposades pels mateixos capitals que donaren crèdit il·limitat amb tanta alegria i que, de sobte, tallaren l’aixeta per a refinançar el deute acumulat amb interessos d’usura. El nostre Dret a Decidir també el nostre dret a desobeir aquesta cadena d’imposicions.
Manifest unitari signat per la CUP d'Almàssera.

Pàgines