25 d'Abril a València!

Arriba de nou el 25 d’abril, dia del poble valencià.  És el nostre dia perquè recordem que no ens deixen ser nosaltres per “justo derecho de conquista”, que ens cremen i ens espolien per ser valen cianes i valencians i que és hora de trobar nous camins.

Recordem els maulets i mauletes, sempre treballant i sempre pobres perquè els furtaven la suor i la vida amb tributs i obligacions i que, finalment, digueren prou.

El nostre 25 d’abril sempre mira endavant.  Entrem a València amb l’alegria que és un pas més i que ja ens queda menys.  Falta menys d’un mes per a que s’acabe el règim del PP valencià i eliminem la càrrega de la corrupció generalitzada a les institucions valencianes, i començarem a impugnar també des de dins els sistema que ja fa tant que combatem des de fora.

El carrer és nostre, és l'espai del Dret a Decidir per les llibertats i els drets de tothom, que tant han costat de guanyar i ens volen furtar amb els seus mals usos de sempre.  El 25 d’abril és la festa de la gent del carrer i per això la gent de la CUP d’Almàssera no va faltar.  

Ens veiem aquesta vesprada a la plaça Sant Agustí de València!