La CUP Almàssera dóna a conèixer els 4 primers noms de la llista

Mitjançant un procés assembleari i participatiu la CUP d’Almàssera ha acordat la composició de la seva llista electoral. Jesús Frare García, Carme Godino Megía, Xavi Pérez Pérez i Rocio Godino Megía ocupen els primers quatre llocs de la llista.

Aquestes quatre veïnes i veïns d'Almàssera es caracteritzen  per la seva implicació dins els moviments socials  tant a nivell de la localitat com a nivell comarcal, com els moviments veïnals, animalista, feminista, antripatriarcal, de defensa de la terra i a favor dels col·lectius més desfavorits.

Jesús Frare García, encapçala una llista equilibrada i compromesa que aporta experiència i joventut. Jesús és  llicenciat en Història, membre de la CUP, d' Iniciativa Animalista, activista feminista i LGTBI. Col·laborador habitual a mitjans com La Veu del País Valencià i Llibertat.cat. 

Els següents tres llocs els ocupen membres actius del 15M d'Almàssera, de l’associació de veïns i veïnes Carraixet i de la CUP: Carme Godino Megía, Diplomada en Educació Social, activista feminista, Xavi Pérez Pérez, Técnic Especialista en Imatge i So i agricultor ecològic i Rocío Godino Megía, Diplomada en Magisteri i Educació Social.

Una característica comú als quatre ha segut la seva participació activa en tot tipus d’esdeveniments en favor del Dret a Decidir de les persones, els col·lectius i el País. Cal destacar la seva participació en plataformes com “Retallades no, Horta Nord”  o la campanya contra el PGOU de València dins de la Plataforma “Per L’Horta”. 

L'objectiu de la CUP és democratitzar el poble d'Almàssera, més enllà de poder votar cada quatre anys. L’empoderament de la ciutadania és una eina bàsica perquè siguen els actors i les actores principals de totes les decisions que els afecten al municipi. 

 

CUP Almàssera. 

Almàssera 4 d’abril.