Guillem Agulló i Toni Infante tancaran la llista electoral de CUP Almàssera

Després de fer públic els quatre primers noms de la seua llista, la CUP d'Almàssera dóna a conèixer la participació de dos persones de referència de l’esquerra compromesa i independentista al País Valencià, Guillem Agulló i Toni Infante, que tancaran la llista d'aquesta organització a les municipals del 24 de maig.

Guillem Agulló veterà militant antifranquista i comunista, regidor electe a l'Ajuntament de Burjassot en la primera legislatura després de la Transició, membre de la primera direcció de  CCOO al País Valencià. Ara porta els darrers 22 anys compaginant la seva militància per la llibertat nacional i social del nostre poble, mentre participa de tot tipus d’activitats per a mantenir viva la memòria del seu fill, Guillem Agulló i Salvador, assassinat pels feixistes a Montanejos, l'any 1993. També és una de les persones portaveus de la PDaD.

Per la seva part Toni Infante, militant comunista i independentista  també va ser un destacat dirigent sindical. Militant a l’MDT des de l’any 1989, és cofundador d’Iniciativa Animalista i impulsor de la Plataforma Carles Pinazo, iniciador de la Plataforma pel Dret a Decidir PDaD i membre actiu  de la CUP d’Almàssera. Actualment és portaveu nacional de Poble Lliure i col·laborador habitual de mitjans com La Veu del País Valencià, LLibertat.cat, i Radio Klara.   

L’assemblea de la CUP d’Almàssera ha manifestat el seu agraïment per la participació a la seua candidatura d'aquests dos lluitadors per la independència i la classe treballadora. 


CUP Almàssera


Almàssera 9 d'Abril